Nieuwtjes

Buy me a coffee

Zo langzaam aan lijkt het weer wat beter te gaan met me. Via deze weg wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor de hartverwarmende en lieve berichtjes! Ik krijg weer wat inspiratie en heb elke week weer meer zin om iets leuks en moois voor jullie te schrijven/creëren. Met een beter humeur komt ook de zin in sex weer terug, en laten we wel wezen…..dat heb je toch wel nodig als je reviews voor speeltjes schrijft 😉

Daarmee ben ik ook vollop nieuwe dingen voor mijn blog aan het ontdekken. Er staan heel veel leuke samenwerkingen te gebeuren ( daarover meer als het zover is ) en ik probeer te blijven ontwikkelen. Daar gaat een hoop tijd in zitten, en dat doe ik met heel veel plezier!

Nu kwam ik een heel leuk initiatief tegen waarbij je bloggers, artiesten, kunstenaars, noem het maar op, een hart onder de riem kunt steken. Ik hoef echt geen bakken met geld te verdienen met mijn blog, in tegendeel! Wanneer dat gebeurd MOET je zoveel dingen waar ik nu de vrijheid heb om soms eens niets te posten. Maar alles bij elkaar is het toch wel een hobby waar zo ongemerkt toch een hoop geld in gaat zitten. Tuurlijk, sommige speeltjes krijg ik van bedrijven ( overigens echt niet allemaal, ik koop ook wel eens toys zelf! ) maar ook een domeinnaam, webhost, ed zijn niet gratis. Dat betaal ik allemaal uit eigen zak.

Daarom heb ik me nu ingeschreven bij BuyMeACoffee. Een donatie site waarbij je in de vorm van een kopje koffie iemand financieel een beetje kunt steunen. Waarom kopjes koffie? Er zijn een hele hoop van deze sites, en deze sprak me het meeste aan. Zouden we naar een leuk tentje gaan zou je me misschien wel trakteren op een kopje koffie nietwaar? Een kopje koffie is symbolisch en niet duur, het blijven kleine bedragen. Je kunt zelf een bedrag kiezen, en daarmee je blogger of artiest laten weten dat je het leuk vind wat hij/zij doet. Het is een veilige betaalomgeving ( Paypal oa ) en je betaald in dollars. Wat neer komt op een donatie van 2,65 ( per bakje van $3 )

Vond ik het lastig om dit te posten? ja! Ik ben normaal iemand die nergens om vraagt, en het liefste alles zelf doet. Is het echt nodig voor mijn voortbestaan? Nee, ik blijf echt wel bloggen als je niet doneert, maar zou ik het leuk vinden als je me op een kopje koffie trakteert? Jazeker! Daarmee kan ik misschien wel net dat ene speeltje kopen die ik normaal niet opgestuurd zou krijgen, maar waar jij wel graag de review over zou willen lezen. Hebben jullie hier ook voordelen van? JA, absoluut!! Denk aan leuke kortingen en extra winacties. De laatste winactie van Morgan’s Most Wanted heb ik bijvoorbeeld allemaal uit eigen zak betaald.

In de toekomst ga je vaker bedrijven zien waarmee ik een financiële samenwerking ben aangegaan. Dat wil zeggen, bestel jij via deze webshop dan ontvang ik daar een deel commissie over. Beïnvloedt dit mijn oprechtheid? NEE, ABSOLUUT NIET! en ik ga je uitleggen waarom.

Webshops willen juist dat je eerlijk bent, daar hebben ze het meeste aan. Het klinkt raar, maar zo werkt het wel. Een blog die enkel maar 1 winkel promoot komt ( in mijn ogen ) niet oprecht over. Daarom zal ik ook altijd met verschillende bedrijven blijven samenwerken. Simpelweg omdat 1 webshop niet alles heeft wat er op de markt is, er is zoveel!! Daarbij zal ik het ook altijd vermelden wanneer er iets tegenover staat voor mij ( dat is wettelijk zelfs verplicht ) EN, zoals gezegd, ik probeer er voor jullie ook altijd een leuke korting uit te halen. Neem bijvoorbeeld de Crescendo, of de Kroko die kun je via mijn blog met een mooie 15% korting bestellen!

Er komt een tabblad op mijn blog waar de bedrijven worden vermeld waarmee ik samenwerk. Nogmaals, ik blijf oprecht in mijn reviews, maar vind je mijn blog leuk? En zou je daar iets tegenover willen zetten als blijk van waardering? Dan zou ik het heel leuk vinden als je via die link of webshop een product besteld.

Heb je hier vragen over? Dan kun je me altijd een mailtje sturen. Ik probeer altijd zo transparant en eerlijk mogelijk te blijven naar jullie toe, dus heb je vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust!

Ga ik nu nog een bakje koffie drinken 😉

Liefs, Morgan

Je vind de link van BuyMeACoffee hier, of rechts in de banner op mijn blog.

 

 

Spread the love
Tagged , , ,

2 thoughts on “Buy me a coffee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *