Nieuwtjes

Daar gaat ze…

Nou, daar gaat ze dan! Koffer gepakt, online ingecheckt, en nu maar wachten.

Ik namelijk onwijze vliegangst en dan is een reis van ongeveer 14 uur niet heel erg fijn…maar het komt goed, en zo niet dan toch. Ik ga een vriend opzoeken in Amerika, en nee, niet zo’n vriend! echt een vriend-vriend. Een niet-sexuele-lieve-grappige ( althans dat denkt hij zelf ) vriend. Mijn man blijft thuis, en dat betekend dus dat ik twee weken op mezelf aangewezen ben. TWEE WEKEN!!

Ik vind 2 dagen zonder sex al lang, maar mijn hemel, twee weken, dat ging echt niet en dus zit er een speeltje in mijn koffer! Ik sprak er over met Mark van Euphoria. We hadden het erover dat ik best een beetje op zag tegen het meenemen van een sexspeeltje. Hij gaf aan dat hij juist af wilde van die gene erover, en dat snap ik wel. Maar ik denk, en een poll op twitter bewees mijn gelijk, dat er meer vrouwen het reizen met een vibrator toch zien als een ‘dingetje’

Ik schaam me niet voor mijn speeltjes, sterker nog, ik blog erover! Maar ik zie gewoon onwijs op tegen die grijns, of afkeurende blik van de douanebeambte op het moment dat ze dat ding tegen komen in je koffer. Ik bloos nou eenmaal ook heel snel, dat helpt ook niet mee. Mark daagde me soort van uit om een speeltje mee te nemen op reis, want hij stuurde me een leuk pakket op met allerlei leuke toys, glijmiddel en toycleaner die zeker goed geschikt waren voor op reis. De toycleaner en het glijmiddel waren mooie, compacte flesjes en dus gaan die sowieso mee. Omdat ik zonder partner ging, waren de WeVibe Jive (review volgt nog!) en de WeVibe Gala zeker welkom. De Gala werd uitvoerig getest en die beviel zo goed, ook omdat ik er dus met mijn man mee kan spelen als ik daar zit, dat ie nu, verstopt tussen mijn lingerie, in de koffer zit.

Misschien ben ik daar stiekem wel nerveuzer voor, dan voor dat hele vliegen…..

Tot snel! X Morgan

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *