Nieuwtjes

Exotiq lijn van Easytoys een ‘MUST HAVE’ voor deze feestdagen!

Het word buiten weer kouder, binnen weer gezelliger met kaarsjes en lichtjes en wat is er dan fijner dan even de tijd voor elkaar te kunnen nemen? Easytoys heeft een nieuwe lijn met massage producten en die ruiken me toch een partijtje lekker!! Ik moest dit even met jullie delen! Voor nog geen 20 euro heb je al een massagekaars, waar je behoorlijk lang plezier van hebt en een fles olie kost nog geen 15 euro.

Er is massage olie in heel veel heerlijke geuren die je helpen te ontspannen, maar er zijn ook geuren die juist verkwikkend werken, voor als je juist een ochtendmens bent šŸ˜‰

Maar wat ik onwijs leuk vind is dat ze nu ook massage kaarsen hebben! Ik ben echt een onwijze fan van dat product, want je kunt eerst samen in de stemming komen door een kaarsje aan te steken en gezellig een beetje te kletsen, of mijn favoriet, samen te gaan douchen šŸ˜‰

Dan kom je in de slaapkamer met sfeerverlichting, van diverse kaarsen en de massagekaars die brand. De massage kaars blaas je uit, wacht een paar minuutjes waarin je je lief positioneert en dan giet je de warme olie zachtjes over het nog rozige lijf van je partner om vervolgens deze heerlijk te masseren. Dat klinkt fijn toch?! En het is ook fijn, want de producten uit de Exotiq lijn laten geen vlekken achter. IDEAAL!

Ze hebben in de lijn ook een ‘body to body’ olie die extra lang glibbert, maar ook een massagemelk, die wat meer hydrateert, dus voor ieder wat wil(d)s!

De massageolie en kaarsen zijn er in diverse geuren zoals bijvoorbeeld; Ylang Ylang ( mijn favoriet! ) Vanille Caramel, Bamboo Orchidee, Sensual Cherry, Vanille Amber, Violet Rose, Rich Sandalwood ( ook een favoriet! ) en Lovely Lavender….maar er zijn er nog veel meer! Je kunt op de website van Easytoys even kijken en via deze link om rond te neuzen.

De fijne producten van Exotiq zijn momenteel ook nog eens in de aanbieding bij Easytoys, en zijn een superleuk cadeau voor de Kerst!

Spread the love
Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *