Nieuwtjes

Gastblogger gezocht!!

Soms krijg ik wel eens toys waar ik niet zo veel mee kan, zoals bijvoorbeeld masturbators waar een penis voor nodig is… Daarom heb ik LH die dat voor mij doet.

Soms krijg ik echter ook speeltjes die wel voor vrouwen zijn, maar waar ik zelf niet veel mee kan. Nu kreeg ik toys van Satisfyer om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Ik heb bekkeninstabiliteit en dus mijn bekkenbodemspieren goed moeten trainen, en met succes!

Daarom heb ik deze Satisfyer Balls niet echt nodig, en leek het me leuk om iemand anders deze mogelijkheid te geven. Ik zou wel graag een review ontvangen om te plaatsen op mijn blog, maar dat kan altijd onder een schuilnaam uiteraard!

Dus, lijkt het jou leuk om deze ‘Balls’ van Satisfyer te testen? Laat dan hieronder een berichtje achter en wie weet neem ik contact met je op, en lees je je review terug hier inmijnslaapkamer

Ik hoor graag van je!

X Morgan

Spread the love
Tagged , , ,

11 thoughts on “Gastblogger gezocht!!

 1. Beste,
  Het lijkt me interessant en een leuke wending in mijn leven om ook eens iets te kunnen testen.
  Daarbij help ik u en mensen die hier geĆÆnteresseerd in zijn.
  Een echte win win situatie.

  Groetjes,
  Anne van Staveren

 2. Heey Morgan,

  Ik zou je graag willen helpen met het testen van de Balls! Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd, dus dan kan ik me laten verrassen. Ook leuk voor de lezers van je blog, om van een gastblogger een keertje een review te lezen. Verandering van spijs doey tenslotte eten.

  Geniet van je dag.

  Groetjes Rachelle

 3. Wat leuk! Ik wil wel helpen testen hoor! Ik heb 2 kleintjes waarvan de jongste nu 9 maanden is. Na de bevalling is het sowieso goed om je bekkenbodemspieren weer te trainen dus wellicht kan dat mooi extra met deze balls van satisfyer.

 4. Hi Morgan,

  Ik zou t graag willen uitproberen!

  Ivm mijn MS is t belangerijk om je bekkenbodem te trainen/syerk te houden.
  Dit is 1 van de vele klachten die bij de MS horen helaas.
  Juiste manier van zitten op t toilet oa.

  Dus ja graagā€¦erg benieuwd of dit verschil maakt.

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *