Nieuwtjes

“Geen reden tot zorgen”

Lieve Kinkies,

Inmiddels zijn er weer wat onderzoeken geweest en heb ik te horen gekregen dat mijn baarmoeder “schoon” is van poliepen en andere enge dingen. Wat een heerlijk nieuws is dat zeg, en wat een opluchting!

Ik hoef ook geen hormonen meer te slikken dus ik hoop dat daarmee ook de vermoeidheid wat minder word en ik weer energie krijg om lekker te bloggen! Het goede nieuws geeft ook wel een goede boost moet ik eerlijk zeggen šŸ™‚ maar ik moet zuinig zijn met mijn energie, want ik ben er nog niet helemaal. Ik moet de aankomende tijd nog rustig aan doen ( wat is dat? ) en dan ben ik hopelijk snel weer de oude.

Daarna de kilo’s weer een beetje kwijt zien te raken, want hormonen dat zijn toch wel de ‘evil bitches’ onder de medicatie wat betreft gewichtstoename, maar goed…..dat is wel het minste waar ik me druk om heb gemaakt de afgelopen tijd. Nu kan ik weer zeiken over mijn gewicht haha, al moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn lijf toch behoorlijk geaccepteerd heb. Lief zijn voor je lijf en gezonder eten zou een goede start moeten zijn.

Jullie ( mijn Kinkies *hartjes, heel veel hartjes* ) superbedankt voor alle lieve berichtjes, en support. Jullie zijn toch wel een heel tof groepje mensen!

Dikke kus, Morgan

Spread the love
Tagged , ,

1 thought on ““Geen reden tot zorgen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *