Nieuwtjes

IPL bij SkimWellness

Ik ging vandaag voor het eerst in mijn leven een IPL behandeling ervaren. Ik had er wel over gelezen op internet, maar ja de berichten waren nogal uiteenlopend van “Man, pijnlijk!!” tot “mwah, beetje gevoelig, maar goed te doen” Dus tja, wat kun je er dan zelf van maken? Vrij weinig kan ik je melden. Maar het zal vast niet zo pijnlijk zijn als dat eeuwige waxen dacht ik bij mezelf en boekte dapper een afspraak bij SkimWellness te Rotterdam.

SkimWellness is sinds zaterdag 1 maart geopend en heeft daarom de hele maand maart supermooie aanbiedingen. Daarom durfde ik de gok wel te nemen, want een IPL behandeling is normaal gesproken niet goedkoop. Zeker niet als je bedenkt dat je vaak 8-10 behandelingen nodig hebt eer je echt resultaat ziet. Ik wilde het eerst eens uitproberen op mijn benen en oksels voordat ik mijn schaamstreek aan een experiment zou wagen.

Ze hebben nu een aanbieding voor je benen bijvoorbeeld, dat je maar 99 euro betaald voor onbeperkte behandelingen. En net als jij dacht ik “is onbeperkt echt onbeperkt? What’s the catch?” Maar nee, ik kan je na vandaag vertellen…..onbeperkt is echt onbeperkt! Als je na een jaar weer wat haartjes terug hebt gekregen ( wat altijd wel kan gebeuren natuurlijk ) dan mag je gewoon terugkomen voor een nabehandeling. Dat klinkt goed toch? Nou dat dacht ik dus ook!

Je moet er wel even de tijd voor uittrekken, eerlijk is eerlijk. Je hebt ongeveer 10 behandelingen nodig voor je het gewenste resultaat hebt bereikt. Daar moeten steeds 4 weken tussen zitten om je huid te laten herstellen. Tel daar vakanties ed bij op, want je mag na een behandeling 2 weken niet in de zon zitten! En je bent al snel een jaar verder, maar goed…dan hoef je ook niet meer te scheren, waxen, epileren, of wat dan ook. Daar wil ik best wat tijd in steken!

De salon zit in Rotterdam Kralingen, en is heel makkelijk bereikbaar met de auto. ( Ik heb ook bushaltes gezien, dus dat zal ook geen probleem zijn ) en je kunt er GRATIS parkeren voor de deur. IDEAAL!! Echt, ik ben onwijs enthousiast zoals je merkt. Ik ging vandaag enigszins nerveus naar de salon, maar werd heel goed ontvangen. Hele lieve meiden, prachtige salon, en mooie ruime behandelkamers met privacy. Ik kreeg uitgebreide uitleg en ze namen echt de tijd voor me. Nee, ik word niet gesponsord door SkimWellness ( helaas niet! ) maar ik ben wel heel erg tevreden, en dat mag ook gezegd worden! Het is in deze tijd niet makkelijk om je eigen zaak te openen, en SkimWellness zet gewoon een heel goed concept neer. Ze moeten het dan vooral hebben van mond-tot-mond reclame, en die geef ik ze graag.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn verdere behandelingen. Ik heb namelijk vandaag na mijn oksels en benen ook nog mijn armen en schaamstreek bijgeboekt via de openingsaanbieding. HET DEED NAMELIJK HELEMAAL GEEN PIJN!! Okay, iedereen is anders, en word niet boos als het bij jou wel pijnlijk is, maar echt….ik geloof niet dat dit echt horror, gruwelijk pijn kan doen, ook niet als je een heel gevoelig typje bent šŸ˜‰

Dus kijk eens op hun site naar de openingsaanbiedingen, misschien staat er iets voor je tussen! Op de site staat ook uitgebreid wat IPL is en of het iets voor jou is of niet. Ze zijn heel laagdrempelig met info geven en vragen beantwoorden, kortom…toppertjes!

Je vind hun site hier; www.skimwellness.nl

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *