Nieuwtjes

Morgan’s Most Wanted – Dag 1

Vandaag gaat het dan echt beginnen, we gaan van start met de winacties! Yay! Zo onwijs leuk, althans dat hoop ik, maar uit jullie reacties begrijp ik dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Morgan’s Most Wanted , dus allemaal leuke speeltjes die ik zelf ook heb en gek op ben.

De aankomende week ga ik allemaal leuke winacties doen, en vandaag start ik met een RT en win actie voor mijn volgers op Twitter.

Heb je geen Twitter? Niet getreurd, er komen er nog meerdere deze week šŸ™‚

Vrijdag 15 juni

Deze hele dag kun je mijn tweetje over de winactie RT-en. Daarmee maak je kans op een leuke prijs, vandaag is dat een hele boeiende prijs, namelijk een set handboeien, blinddoek, en heerlijk zacht touw om je partner eens lekker in de knoop te leggen šŸ˜‰ Het is maar liefst 10 meter, dus je kunt je lekker uitleven!

Dus hup naar Twitter, en misschien ben jij wel de winnaar van vandaag! Je hebt tot vanavond 23:59 de tijd, morgen maak ik de winnaar bekend!

De hele week kun je je nog inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Onder de inschrijvers verloot ik op woensdag 20 juni ( de echte verjaardag van mijn blog! ) ook nog eens een hele mooie prijs. Je schrijft je in via deze link

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *