Nieuwtjes

Morgan’s Most Wanted – Dag 3

De winnaar van gisteren is bekend en krijgt vandaag een berichtje van mij. Niet gewonnen? Vandaag heb je nog een kans, want we gaan nog even door met Morgan’s Most Wanted. Woensdag 20 juni is mijn “blogiversary” en gaat de hoofdprijs eruit, wat dat is houd ik nog eventjes geheim.

Tot en met woensdag heb ik nog allemaal leuke winacties, maar vandaag is dat een winactie hier op mijn blog. Laat onder deze review een reactie achter met daarin een goede reden waarom jij deze prijs zou willen winnen.

Zondag 17 juni

Tot vanavond 23:59 uur kun je onder mijn ‘bondage tape review’ een reactie plaatsen om kans te maken op een superleuke prijs. Vandaag verloot ik namelijk een roze bondage pakket met daarin zachte roze handboeien met heerlijk pluche ( ik gebruik bijna geen andere meer ) maar liefst 2 rollen tape in de kleuren zacht roze en een mooie knalkleur. Tape is zooooo leuk om te gebruiken. Dit tape plakt namelijk alleen aan het tape, maar niet aan je huid. Ideaal dus voor het gezicht, scheelt je weer een extra gemene waxbeurt! En als je dan vastgebonden ligt is er niets leuker dan te plagen met een ‘pluisje’ dus die krijg je er ook nog eens bij! Superleuke prijs toch?

Dus lees de review, laat een reactie achter en misschien ben jij wel de winnaar van vandaag! Je hebt tot vanavond 23:59 de tijd, morgen maak ik de winnaar bekend!

De hele week kun je je nog inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Onder de inschrijvers verloot ik op woensdag 20 juni ook nog eens een hele mooie prijs. Je schrijft je in via deze link

 

Spread the love
Tagged , , , ,

1 thought on “Morgan’s Most Wanted – Dag 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *