Nieuwtjes

Op reis

Binnenkort ga ik op reis! En niet zomaar op reis, maar naar Amerika šŸ™‚

Daarom ben ik nu al op zoek naar leuke speeltjes die ik WEL durf mee te nemen in de koffer. Het blijft voor mij een lastig iets, en hoewel ik me er totaal niet voor schaam, sterker nog…. ik heb er een site/blog over! Maar toch blijfĀ  ik het een ‘dingetje’ vinden om speeltjes mee op reis te nemen. Het gedoe dat je koffer doorgespit word en ze je dan aankijken en meteen al een mening over je vormen, vind ik gewoon niks. Ik begreep dat meer vrouwen hier last van hebben, daarom leek een blog erover me leuk. Mochten er dames zijn die hier iets over kunnen vertellen, graag!

Spread the love

1 thought on “Op reis

 1. Mag ik je wat tips geven:
  1. Zorg ervoor dat het speeltje ‘dood’ is a;s je gaat reizen: doe de batterijen eruit, of zorg dat hij niet is opgeladen. Dot voorkomt dat hij per ongeluk aan gaat in je koffer (kan tot oververhitting leiden).
  2. Neem een speeltje met niet al te expliciete vormen.
  3. Doe het speeltje niet in je handbagage. De douane zou kunnen denken dat je iets van plan bent aan boord.
  4. Neem niet je allerduurste speeltje mee. Door het gesmijt onderweg kan het kapot gaan. Doe het om die reden tussen wat ondergoed of rol het in een handdoek.
  5. Vergeet het glijmiddel niet.
  6. Neem een glazen dildo mee. Die zien er niet uit als een dildo, ze hebben geen batterijen nodig en ze doen het altijd!
  7. Als je toch een oplaadbare meeneemt, let er dan op dat je een stekker hebt die in een (in jouw geval) Amerikaans stopcontact past.
  8. Doe geen kinky kleding aan als je aan boord gaat. Ook niet onder je kleren. De douane in de US is niet erg liberaal.
  9. De wetgeving is in elke staat in de US anders. In sommige staten is het verboden om seksspeeltjes bij je te hebben. In andere is er een maximum aantal. Oriƫnteer je dus goed op de wetgeving. Google is je vriend.
  10. Lees ook mijn artikel dat ik er ooit over schreef: http://www.nbrplaza.com/belangrijke-informatie-reizen-met-seksspeeltjes/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *