Nieuwtjes

PAAS WINACTIE!! – gesloten

Ik kreeg deze week van Satisfyer een heel mooi pakket met daarin de nieuwste “Vibes” collectie. Sommigen waren nieuw, maar eentje had ik al. En die kennen jullie ook al uit mijn review, namelijk de Master!

En wat moet je nu met 2 Masters als je er ook eentje weg kunt geven en er iemand blij mee kan maken? Dus speel ik deze paasdagen voor Paashaas en geef ik er eentje weg! YAY!!

Wat moet je ervoor doen?

Nou heel simpel, schrijf je in op mijn nieuwsbrief ( ook even bevestigen ) en laat hieronder in een reactie weten dat je mee wilt doen. Makkelijk toch? Je hebt 1e en 2e Paasdag om mee te doen. Daarna zal ik een winnaar bekend maken. Helemaal leuk!

Voor deze foto hebben geen konijntjes geleden πŸ˜‰

Lieve groetjes Morgan ( en Bunny )

De Winnares heeft inmiddels bericht gehad. Hester, van harte gefeliciteerd met je mooie prijs. Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen! Binnenkort heb ik weer een leuke winactie πŸ˜‰ stay tuned!

Spread the love
Tagged

38 thoughts on “PAAS WINACTIE!! – gesloten

  1. Gelukkig kun je steeds meer online vinden. Maar je mag me ook altijd om advies vragen uiteraard πŸ™‚
   Ik schrijf je erbij op een lootje!

   Groetjes, Morgan

 1. Hallo morgan, we zijn via de gekooidekater op je blog site gekomen. En lezen je paas actie we hebben ons geabonneerd op je nieuwsbrief. We kunnen de prijs wel goed gebruiken om ons weer eens lekker te kunnen ontspannen. Tussen de hektiek van het dagelijks leven met opgroeiende kinderen.
  Graag een lootje

  Groetjes

  1. Wat ontzettend leuk dat jullie via Gekooide Kater mij hebben gevonden!
   Ik ben natuurlijk niet net zo leuk, maar zeker wel interessant πŸ˜‰

   Liefs Morgan

 2. Ik krijg je nieuwsbrief gelukkig al een poosje. Dus ik denk dat nog een x inschrijven niet nodig is. Ik doe graaag mee met deze winactie, ik hou wel van een maatje meer πŸ™‚

 3. Ja, die willen we wel winnen! Door werk is er weinig met de eitjes van beide gedaan tijdens de dagen. Leuk om de dagen erna dat goed te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *