Nieuwtjes

Reflectie..

Goede voornemens, daar ben ik niet zo van. Maar wat ik wel graag doe, is doelen stellen voor mezelf. Het motiveert me om het beste uit mezelf te halen, om daardoor trots op mezelf te kunnen zijn, waardoor je uiteindelijk weer meer van jezelf gaat houden. Het is een cirkeltje, en afgelopen jaar was dat cirkeltje eerder een zacht ei. Het liep gewoon niet.

Ik had mensen in mijn leven die niet altijd het beste met me voor hadden, ik had mezelf wel doelen gesteld, maar voor wie wilde ik dat eigenlijk? Voor mezelf? Of om mezelf te bewijzen aan anderen. Na een flinke nare periode aan het einde van een bewogen jaar, weet ik nu dat laatste.

Het roer moest dus om, maar hoe doe je dat zonder mensen te beledigen, zonder op (toch al best gevoelige) tenen te gaan staan? Hoe probeer je, toch weer rekening te houden met een ander zijn gevoelens, terwijl je een duidelijke boodschap probeert over te brengen? Ik weet het niet, ik heb besloten om met de botte bijl te hakken en ik zal hierin ook best dingen verkeerd gedaan hebben, maar daar leer je weer van. Ik heb gebroken met bedrijven, de samenwerking opgezegd gewoonweg omdat ik me er niet lekker bij voelde, en erger nog… me verplicht voelde om iets voor deze bedrijven te doen, zonder betaling he, alles op freebie basis. Ik werd er doodongelukkig van terwijl ik telkens mijn man hoorde zeggen “het is maar een hobby schatje” en hij heeft gelijk. Tuurlijk wil je een leuk en goed gelezen blog hebben, maar hoe sommige bloggers, bedrijven, winkels en influencers over lijken gaan, dat gaat me te ver. Het geeft me teveel stress om telkens mijn woorden af te moeten wegen, zonder daarop afgerekend te worden. Stomme opmerkingen onder je blog of tweet, het is allemaal gedoe… En ja, het is inderdaad maar een hobby. Het is het niet waard. Het geeft erg veel rust om mensen niet meer te volgen, om bedrijven soms nee te verkopen, en om gewoon lekker mijn eigen ding te doen, want dat is het he… Het is MIJN slaapkamer.

Stop ik dan met bloggen? Nee, absoluut niet! Daarvoor vind ik het veels te leuk! Maar ik ga wel meer onderscheid maken in welke toys ik ga reviewen en uitwerken. Ik ben van plan om meer filmpjes op IGtv te zetten, met daarbij een linkje op dit blog zodat mensen zonder instagram het ook kunnen zien. Het kost minder tijd, is zo gedaan, EN je kunt de toy veel beter laten zien en horen. Ook wil ik op Instagram meer over mezelf laten zien in de stories. Wat doe ik nu eigenlijk de hele dag, waar word ik blij van, wie is nu Morgan? Dat soort dingetjes… Het zal dan ook minder sextoys maar meer lifestyle worden. Het is een probeersel, vind ik het leuk dan blijf ik het doen, gaat het vervelen, dan stop ik ermee. Want ik ga meer dingen doen die IK leuk vind, en niet waarvan anderen vinden dat ik ze moet doen, of erger nog, leuk moet vinden. Ik ben verdorie volwassen en ik ga lekker mijn eigen weg!

Dat gezegd hebbende, moet ik wel bekenen dat ik in november en december erg hard heb gewerkt aan die nieuwe weg. Er komt voor mijn blog heel veel leuks aan in 2020, maar ook op persoonlijk vlak heb ik niet stilgezeten. Ik heb namelijk een onwijs mooie kans gekregen en promotie gemaakt op het werk. Waar ik onwijs blij mee ben uiteraard, maar wat wel gaat betekenen dat het bloggen (zeker eerste helft 2020) even naar de achtergrond gaat. Ik ga me richten op mezelf, op mijn eigen geluk, en dat kun je dan beetje bij beetje volgen op instagram als je dat leuk vind. Zo niet, dan ook prima.. Want ook JIJ moet doen wat je leuk vind. Niks moet, en een hoop mag!

Alle liefs voor 2020!!

X Morgan

Dit jaar ook meer leuke uitjes om even heerlijk te genieten van het leven!
Spread the love

2 thoughts on “Reflectie..

  1. Allereerst nog een gezond en gelukkig 2020 toegewenst. Vervolgens gefeliciteerd met je promotie. En dan een reactie op Reflectie ………….. Bij een hobby moet je je lekker voelen. Is dat niet het geval dan is het geen hobby meer. Het is iets wat je leuk vind om te doen. Het moet ook geen verplicht “pootjes op zitten” worden, want ook dat is het afbreken van je hobby. Ik lees echter nog meer onaangename dingen die nu niet bepaald bevordelijk zijn om je te stimuleren in de hobby, in tegendeel. Terecht dat je er de bezem doorheen haalt en de dingen doet die je prettig vind. Kortom ik geef je groot gelijk. Morgan, maak er iets moois van in 2020, ik kijk en lees graag mee.

    1. Hoi Jay, bedankt voor je positieve reactie. Ook jij de beste wensen gewenst uiteraard! Je lijkt overigens precies te weten wat ik bedoel šŸ™‚ het moet niet als ‘moeten’ voelen inderdaad, en dit deed het nu wel. Het geeft nu al rust dat de bezem erdoor is, dus ik hoop dat het ook weer lekker veel creatieve input gaat geven. Leuk dat je mee blijft lezen. šŸ’‹ Morgan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *