Nieuwtjes

Vingeren, hoe heurt het eigenlijk?

Deze keer geen stukje van een man, maar wel naar aanleiding van een man. Het valt mij namelijk op hoeveel mannen er altijd met hun ‘lik kwaliteiten’ aan het pochen zijn, maar je hoort eigenlijk verdomde weinig mannen over de ‘skills’ met hun handen. Als je het daarentegen aan vrouwen vraagt, vinden ze orale seks vaak wel erg fijn, maar is het niet iets waar ze makkelijk van kunnen klaarkomen. Veel vrouwen hebben net iets meer stimulatie nodig, en dan is een combinatie natuurlijk erg fijn. Nu kan ik een rotopmerking maken over dat mannen vaak niet meer dan twee dingen tegelijk kunnen, maar vaak concentreren mannen zich wel maar op een ding, en dat is jammer! Nav een onderzoek hier mijn (ongezouten) mening/tips

Op de vraag;” waar willen vrouwen graag aangeraakt worden” waren de meeste vrouwen het er wel over eens dat dit toch wel direct of indirect op de clitoris is. Wat dan wel weer erg grappig is, is dat vrouwen in een vervolgvraag “welke beweging is het meest effectief” massaal aangeven dat dit juist de omgeving rondom de clitoris is, en niet de directe aanraking. Wat op zich ook wel logisch is omdat het ding ook gewoon verdomde gevoelig is šŸ™‚ Het liefst hebben vrouwen dat je er rondjes omheen draait, of er met langzame bewegingen er van boven naar onder overheen wrijft. En dan bedoel ik langzaam en zachtjes, dit zou je natuurlijk ook met je tong kunnen doen!

Tot zo ver kunnen de meeste mannen het ook nog wel volgen denk ik, aangezien de meeste mannen gelijk op de clitoris afgaan alsof het de heilige graal is. Echter de vaginamond opening en penetratie van de vagina scoren ook hoog in het onderzoek. En dat is dus het puntje waar mannen vaak in of-of denken. Veel mannen zien speeltjes bijvoorbeeld niet zo zitten, maar als je dan deze uitslag ziet zou je daar misschien eens iets meer over na kunnen denken. Wat ik van de meeste vrouwen terug hoor is dat ze het liefst clitoraal gestimuleerd worden en tegelijkertijd ook gepenetreerd worden. Dit kun je met verschillende standjes bereiken. Ga als vrouw zijnde eens bovenop en laat hem dan met je spelen, maar aangezien dit voor mannen wat lastig kan zijn, kun je het natuurlijk ook zelf doen. Mannen vinden dit vaak super opwindend om te zien, en je hoeft er zelf minder inspanning voor te leveren, aangezien je zelf het beste weet hoe je aangeraakt wil worden.

 

 

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *