Nieuwtjes

Wat vliegt de tijd!

Jaaaa! Het is bijna zover! De verjaardag, of ook wel blogiversary, van dit blog komt eraan. Meestal krijg je met je verjaardag cadeautjes, maar je trakteert vaak wel wat leuks en/of lekkers, dus dat ga ik ook doen! En wat een leuke prijzen heb ik om weg te geven aan jullie šŸ™‚

JeetjeĀ  man, een jaar alweer! Ik weet nog wel dat ik voor de grap zei dat ik ook wel ‘sexblogger’ wilde worden, en toen had ik nooit gedacht dat dit ook echt een optie zou zijn. Want tja, sexblogger…hoe word je dat eigenlijk? Er bestaat geen echte handleiding voor, maar een beetje ervaring en feeling met het onderwerp waar je over schrijft helpt natuurlijk wel.

Ik had eerst een foodblog, daar ben ik ook zo mee begonnen, totaal geen ervaring. We zouden wel zien waar het schip zou stranden…Dat blog is nooit echt succesvol geworden, maar ik heb er wel een hoop geleerd. Vooral over het gunnen en niet gunnen, wie je wel en niet kunt vertrouwen. Nu klinkt dat niet erg positief, maar ik heb er ook heel veel praktische zaken van geleerd. Hoe je een site op moet starten, hoe het zit met cijfers, kliks en bezoekersaantallen, en ik leer nog steeds!

Gelukkig heb ik in dit ‘wereldje’ veel mensen leren kennen die het beste met je voor hebben, die leren hoe je met lastige vragen om moet gaan, die je helpen als je site soms in elkaar zakt, of als je net niet die ene goede plugin kunt vinden. Het is fijn als mensen elkaar helpen, we zijn er immers allemaal om mensen te helpen en te voorzien van informatie! Je moet geen sexblogger worden om beroemd te worden, echt niet….het leukste vind ik om mensen te helpen, voorzien van informatie. Als lezers je een vraag stellen waar jij het antwoord ook niet op weet, en dit dan uit te zoeken en zelf ook weer te leren. DAT, dat is wat het leuk maakt.

Soms verlies ik me ook wel eens in de cijfertjes, en de drang om maar succesvol te zijn, en dan krijg je weer een mailtje van iemand die je om hulp vraagt, en dan weet je weer waar je het voor doet. Voor jullie dus!

En juist daarom wil ik jullie graag bedanken. En hoe doe ik dit beter dan met een leuke winactie…?

Morgan’s Most Wanted

Een winactie, nou ja….niet eentje maar meerdere. Wel 7 winacties in totaal! Ik ben altijd al heel slecht geweest in kiezen, een hele foute ex bewijst dit wel, nee hoor gekkigheid! maarrrrrr ik heb in dit afgelopen jaar zoveel verschillende leuke dingen getest en ontdekt dat ik niet heel erg kan kiezen. En daarom heb ik de prijzen uitgekozen op basis van wat ik leuk vind. Jullie horen me altijd kletsen over dingen, enthousiast zijn over een foxtail bijvoorbeeld, maar nu kun je die dus ook winnen. Mijn most wanted speeltjes!

Wat gaan we allemaal doen?

De winacties starten as vrijdag in aanloop tot mijn echte blogverjaardag, die is op woensdag 20 juni. Elke dag doe ik een andere actie, ik ben op meerdere social media actief en dus zullen er ook verschillende acties zijn. De ene dag op Twitter, de andere dag op Instagram en weer een andere dag op dit blog. Elke dag is er een blogpost over de actie. Daarin staat beschreven wat je ervoor moet doen om die leuke prijs in de wacht te slepen. Elke actie loopt tot middernacht en de volgende dag stel ik de winnaar persoonlijk op de hoogte met een berichtje.

De hele week kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van dit blog. Onder alle abonnees verloot ik op woensdag de hoofdprijs! Je kunt je dus tot dinsdag inschrijven om kans te maken op deze prijs. Wat deze hoofdprijs is verklap ik nog niet, maar het is een heel compleet pakket, met heel veel leuks! Schrijf je dus vandaag al in om kans te maken op die prijs..Je kunt je hier inschrijven

Verder hoop ik op nog heel veel leuke jaren, met heel veel leuke vragen, lieve lezers en gastschrijvers.

In ieder geval onwijs bedankt voor dit onwijs toffe jaar!!

Xxx Morgan

Spread the love
Tagged

4 thoughts on “Wat vliegt de tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *