Nieuwtjes

Weer thuis

Zo! We benne weer thuis 🙂

Wat een onwijs toffe reis heb ik gemaakt, veel gedaan ,veel gezien en verliefd geworden op Amerika. Wat een mooi land is dat!

Eenmaal bijgekomen van de jetlag, want ja die is behoorlijk na een reis van 8 uur waarin je er 14 uur op vooruitgaat, en alles een beetje op me in laten zinken ben ik weer op mijn blog bezig. Bedankt voor jullie geduld 🙂

Het door de douane gaan met een vibrator in mijn koffer was wel ff een dingetje, maar dat viel reuze mee. Groot voordeel is dat ze je koffer achter de schermen openmaken in Amerika, en je er dus niet met een rood hoofd hoeft bij te staan. Ik heb de WeVibe Gala meegenomen op reis, omdat ik 2 weken toch wel lang vond, en omdat met de WeConnect ik toch met mijn man kon spelen die nog thuis was. Het werkt supergoed, en ik ben dan ook echt erg tevreden over de WeVibe Gala, de review vind je hier..

Er liggen weer een hoop leuke speeltjes te wachten op een review, er staan veel leuke nieuwe samenwerkingen op stapel, en ook nog de mini interviews met andere bloggers gaan gewoon door, dus jullie horen snel meer van mij.

Liefs, Morgan

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *