Nieuwtjes

Zoveel leuks!

Een hele goedemiddag lieve Lezers!

Ik heb van diverse bedrijven weer heel veel leuke toys gekregen om te testen, en er ligt nog een hoop op de plank. Om dat een beetje te kunnen bolwerken (want in reviews typen gaat al snel zo’n 4 uur zitten) wil ik meer gaan werken met filmpjes. Niet hele uitgebreide vlog op bv YouTube, maar gewoon een kort filmpje over een een speeltje. Hoe die werkt, hoe die aanvoelt, dat soort dingen.

Ik ben nog een beetje aan het zoeken hoe ik dez ehet beste kan implementeren op deze site, maar heb al wel een start gemaakt op mijn instagram pagina. Nu weet ik dat niet iedereen instagram heeft, en daarom wil ik dat ook hier plaatsen, maar hoe, zonder dat jullie van lles moeten downloaden aan mediaplayers…dat ben ik dus nog aan het uitvogelen (tips zijn altijd welkom overigens 😉)

Ik heb diverse handgemaakte dildo’s van toffe bedrijven zoals Ylva&Dite, IVYToys en Uberrime dildos liggen. Ik kreeg de Womanizer Duo een tijdje terug, maar weet niet zo goed wat ik ervan vind (das altijd lastig een review schrijven) Een mooie set van WeVibe, toys van Easytoys en nog veel meer leuks!

Dus dat zit er allemaal aan te komen 😊

Dan weten jullie ook weer een beetje wat ik uitspook en waar ik mee bezig ben. Alles voor jullie, Kinkies!

💋Morgan

Spread the love

6 thoughts on “Zoveel leuks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *