Verhalen

De eerste keer

Ik krijg soms verhalen toegestuurd van lezers die erg benieuwd zijn naar mijn mening. Sommige verhalen spreken me aan, anderen minder, en dat is ook helemaal niet erg. Verschil moet er wezen nietwaar? Dit verhaal kreeg ik toegezonden en het was voor het eerst dat ik iets las in het Belgisch/Vlaams. En hoewel ik dat een superleuk taaltje vind, was het wel even vreemd om dat dan in een erotisch verhaal te lezen. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

De Eerste Keer

Soms kan ik op het werk een pauze van wel drie uur krijgen. Wat ik ten zeerste kan appreciëren want na al dat vroeg opstaan kan ik die pauze wel gebruiken. Jij had ook de morgen die dag en zal waarschijnlijk ook wat liggen slapen . Ik maak een koffie en denk aan deze nacht . Die gedachten alleen brengen weer die vlinders in men buik . Daarom voel ik me ook wat moe .Weet niet meer precies welk uur we het licht uit deden maar het moet wel na middernacht geweest zijn . Ik voel nog steeds je lekkere billen kletsen tegen men buik toen ik je op het einde op zen hondjes nam en je kreetjes steeds luider werden wanneer ik het ritme opdreef en dan die explosie van me zo diep in jou , dacht dat er geen einde aan kwam .

Men koffie uitgedronken en sluip stilletjes naar de sofa . Kom naar boven ik slaap niet ! Mmm dacht nu toch dat de afgelopen nacht je toch meer afgemat had . Een beetje verward kom ik naar je toe . Je ligt half in de schaduw op de kamer en vraagt me om naast je plaats te nemen . Kan dit niet weigeren en ontdoe me van men broek en shirt en glip onder de door jou voorverwarmde lakens . Een diepe kus op je natte lippen en vloei me lekker tegen je aan . Wow sta verbaast je helemaal naakt in bed te zien . Je slaapt nooit naakt ! Men vingers vinden hun weg naar je warme buik . Mmm wat hou ik van dat buikje van je . Het is zodanig zacht en men strelingen vormen een mooi harmonie met je lekkere ronde borsten en het verwarmen van je nestje daar beneden . ik trek me volledig tegen je aan en je zal het wel voelen aan die hobbel in men broek die tegen je lekkere billen aansluit .

Helemaal besloten om wat te slapen steek ik een been tussen die van jou en viel iets hard dat tegen men bil drukt . Mm ze zal haar boek vergeten zijn . Ik glij men hand onder het laken om me van dit obstakel te verlossen en ola tweede verrassing . Het was niet het laatste boek van Stephen King maar wel die mooie dildo van je . Dit was lang geleden dat ik die nog gezien heb . Denk dat die ondertussen al meer dan een jaar in haar nachtkastje ligt . Allesinds dat is wat ik dacht ! Je draait je nogal uitdagend naar me toe .je wangen rood , je ogen blikkend en kort ademend , je was al lekker begonnen zonder mij . ik ga iets proberen fluister je me in men oor alvorens je ton te bewegen in men mond . Je diepe kus geeft me een lekker gevoel neen geen moeheid maar iets wat lekker hard word .Ik kus je intens terug terwijl ik je haren streel en langzaam afdaal langs je rug . Je huid zo zacht en warm doen men handen je lekkere zachte billen begeren . Je apprecieert dit want je drukt je harder om men been en ik voel een aangename warmte en vochtigheid van je heuveltje . Je handen wandelen over men borst , je lippen kussen men huid en je knabbelt lichtjes op men tepel . Je neemt het helemaal over en ben genoodzaakt te volgen . Je vingers strelen men buik en dwarrelen langzaam af naar men eitjes .Normaal is dit het moment waar je zou beginnen zuigen maar blijkbaar niet vandaag .ik stop je zodat ik je kan draaien op je rug zodat men handen die prachtige borsten van je kunnen kneden , je adem stopt wanneer ik je nek lik .Men tong daalt af naar je borsten die ik zeker niet onberoerd laat en zuig lichtjes op je fier staande tepels Men vingers glijden af tot tussen je benen en bewandelen een kaal parcour tot aan je knobbeltje je adem stokt terug . Je kreunt lichtjes wanneer men vinger je penetreert .ik drijf het ritme op en je bijt ondeugend op je onderlip terwijl je men hand verwijdert en je omdraait . Neem me aub langs achter ik heb er zo’ n zin in . Mmm zo een voorstel laat ik niet liggen!

Je zet je op handen en voeten en ik zet me recht zodat ik je kan domineren Men staaf zo hard met dikke kop furieus richting die prachtige kont van je . Ik neem de tube glijmiddel die reeds geopend op het nachtkastje staat . Zo te zien had je dit al goed doordacht . Niet zo mooi om van men zwakheden te profiteren . Terwijl ik men lid insmeer met glijmiddel neem je de dildo . Je steekt hem direct in je liefdesgrot en activeert de vibratie wat je een onmiddelijk genot geeft .Neem me snel en diep ! Men lid nog nooit zo hard , streel je kleine gaatje en smeer het in met wat glijmiddel waar men vinger zowat naar binnen word gezogen . Men lid nu helemaal klaar eerst de kop en ja hoor meteen de hele lengte naar binnen net of het vacuum trekt , elke pomp ik doe sla ik lichtjes op die lekkere kont van je terwijl ik die dildo voel vibreren diep in je .

Ik ben zo heet geworden dat ik dit waarschijnlijk niet lang kan houden , jij trouwens ook niet want ik voel je meer en meer je gaatje spannen dit word spectaculair zeg ik in mezelf . Je benen trillen je gekreun word luider en frequenter . Tussen twee kreunen zeg je me sneller en dieper aub . Je handen trekken aan de dekens je mond tussen de kussens om je geluid en gekreun te dimmen je word gek van geilheid . Ik neem je billen beet , spreid ze tot het maximum en duw nu tot aan de wortel door . Het zweet druipt van men rug en gezicht de druppels vallen op je kont en je brult ik ga komen , na een paar serieuse schokken word je lichaam weer wat ontspannen . Nu hou ik het ook niet meer en spuit volle overgave enkele golven naar binnen waauuww dit was lekker ! Pomp nog lekker wat door om me daarna terug te trekken en me naast jou te vleien , oohh je bent wel hard gekomen hoor en al spuitend ook voel ik alle lakens zijn doordrongen van je vocht .Voor de eerste keer anaal voor beiden zou dit altijd zo spectaculair zijn vraag je me , hopelijk wel schatje dat zien we wel en kussen elkaar nog voor we stilletjes indommellen .

Geschreven door Mr.Y

Spread the love

4 thoughts on “De eerste keer

 1. Je vraagt om mijn mening, maar die is in deze niet heel positief. En dat heeft niets met Vlaams te maken.

  Ik hou van Vlaanderen en van Vlaamse schrijvers. Maar de laatste keer dat ik checkte, waren de regels voor interpunctie in België gelijk aan die in Nederland. Misschien ben ik een mierenneuker, maar onverzorgde teksten vind ik getuigen van gebrek aan respect voor de lezer.
  Voor een punt hoort geen spatie. Na een punt wel. Hetzelfde geldt voor een komma.
  Het is niet ‘men’ maar mijn, en niet ‘zen’ maar zijn, ook in het Vlaams.

  Verder stoor ik me enorm aan zinnen als ‘Ik voel nog steeds je lekkere billen kletsen tegen men buik toen ik je op het einde op zen hondjes nam en je kreetjes steeds luider werden wanneer ik het ritme opdreef en dan die explosie van me zo diep in jou , dacht dat er geen einde aan kwam .’
  – men buik is mijn buik
  – zen hondjes is zijn hondjes (of z’n hondjes)
  – Verder is de zin veel te lang, waardoor het a) niet te lezen is en b) taalkundig onjuist is. Zulke zinnen kun je veel beter opdelen. Bijvoorbeeld: Ik voel nog steeds je lekkere billen kletsen tegen mijn buik. Toen ik je op het einde op zijn hondjes nam en het ritme opdreef, werden je kreetjes steeds luider. En dan die explosie van me, zo diep in jou; ik dacht dat er geen einde aan kwam.’

  En zo is er op vrijwel iedere zin of alinea wel iets op te merken. Dat is zo jammer, want inhoudelijk is het verhaal heel spannend. Het plezier van het lezen vergaat echter, door de veelvoud van storende en onnodige fouten. Als de auteur daar meer aandacht aan zou besteden, dan zou ik graag meer van hem willen lezen. Tip aan de auteur: laat je verhaal even liggen en kijk er dan nog eens naar. Lees je verhaal niet alleen op inhoudt, maar wees ook kritisch op zinsconstructies en taal.

 2. Nog even over mijn reactie hierboven: Het is niet mijn bedoeling om de auteur ‘de grond in te boren’. Ik hoop eigenlijk dat ik door mijn (misschien iets té) kritische stukje, hem kan aansporen om te werken aan zijn schrijfkunsten. Wat ik probeer te zeggen is: een erotisch verhaal bedenken is erg lastig en dat kan deze schrijver! Maar om het ook over te brengen op het publiek, moet je je verhaal goed nakijken op slordigheden.

  Van proberen kun je leren, en zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Een wijs man zei ooit tegen me: ‘mensen die kritiek uitten geven om je. Zo iemand neemt de moeite om zijn mening met je te delen. Van hen kun je leren.’

  1. Hoi Marc,

   Fijn dat je je bericht nog eventjes hebt toegelicht, het kwam nogal hard en cru over.
   Iedereen mag een mening hebben, en deze hier geven alleen hou ik meer van opbouwende kritiek die op een vriendelijke manier gebracht word, ook omdat dit beter blijft hangen mi. Zelf heb ik het ook moeten leren, en ik geef beginnende schrijvers graag een platform om hier hun hersenspinsels te delen 🙂

   Ik kon er zelf prima omheen lezen en vond het een leuk verhaal, jammer dat je dit niet zo hebt ervaren.
   Ik weet zeker dat Mr. Y iets kan met je commentaar, of niet….dat mag hij lekker zelf weten 😉

   Lieve groetjes, Morgan

   1. Ik kon er niet omheen lezen en het verpestte mijn leesplezier wel degelijk, dus ik ben het wel met Marc eens. Òòk met zijn opmerking dat het een goed verhaal is dus. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *