Verhalen

De Ontmoeting

Aangezien ik hier de fijnste verhalen van andere schrijvers plaats, werd ik uitgedaagd om er zelf ook eens eentje te schrijven. Genoeg fantasieën in mijn hoofd, maar nooit het lef gehad om ze uit te schrijven, tot nu…

Graag hoor ik jullie eerlijke mening! Ik vind het onwijs spannend, maar hier is hij dan 😉

De Ontmoeting

“Sigaretje?”

“Daar zijn we immers voor naar buiten gegaan toch?” antwoordde ze. Vanonder haar lange wimpers kijkt ze me uitdagend aan.

“True” ik geef haar een sigaret en mijn aansteker. Ik kijk hoe ze de sigaret aan haar perfect gevormde, kersenrode lippen zet en de aansteker erbij houdt. Langzaam blaast ze de rook uit, en ik hoor haar diepe zucht, ze is ontspannen. Ze geeft me mijn aansteker terug en op het moment dat onze vingertoppen elkaar raken is het er weer. Onze blikken treffen elkaar…. Zij voelt het ook.

Stilletjes staren we voor ons uit, genietend van een sigaretje. Hier op dit houten bankje, in de achtertuin van een groot herenhuis hebben we net de beste seks ooit gehad, wetende dat het ook gelijk de laatste keer zal zijn omdat niemand het mag weten.

Het geritsel van haar pumps in de bladeren halen me uit mijn mijmering. Ik zit op het bankje, ik leun voorover op mijn knieën en kijk zijdelings naar haar benen. Die benen! Ze zijn prachtig…

Ik laat mijn blik naar beneden dwalen en kijk naar haar pumps, meteen moet ik glimlachen. Oh wat haat ze die dingen, maar ze weet dat ik het fantastisch vind en daarom heeft ze waarschijnlijk vanavond besloten ze juist te dragen. We hadden het er regelmatig over gehad in onze berichtjes en inmiddels hadden we zulke fijne gesprekken gevoerd dat ze precies wist wat mijn zwakke plekken zijn. Zij was er daar één van. Toen ze vanavond binnenkwam waren alle blikken op haar gericht, en dat wist ze. Zelfverzekerd maakte ze haar entree, zei wat bekenden gedag en zwaaide even kort toen ze me zag. Heel bewust van haar uitwerking op mij stond ze daar, in gesprek met iemand anders, even een hand op zijn schouder, een hartelijke lach, betoverend was ze. Ik wist vanaf het moment dat ik haar pumps op het marmer hoorde klikken dat ik haar wilde, ik wist het, zij wist het, en het was enkel een kwestie van tijd of we zouden een ‘rookpauze’ doen zoals afgesproken in het berichtje dat ze me een uur geleden stuurde.

Ze keek me aan, haalde nonchalant haar hand door haar haar en liep me voorbij. Onze blikken kruisten elkaar vluchtig en ik wist dat het tijd was. Ik zei mijn gesprekspartner gedag en liep gedachteloos richting de tuin. Daar liep ze, heupwiegend in die veel te sexy zwarte jurk. Haar figuur kwam er perfect in uit, en ondanks dat ze zelf altijd aan het mopperen was over haar rondingen, kon ik naar niets anders kijken dan naar haar. Haar volslanke figuur, haar manier van lopen, sensueel haast. Haar pumps tikten op de tegels en toen ze van het terras afstapte op het grindpad hoorde ik haar zachtjes vloeken. Heel bewust van het feit dat ik achter haar liep probeerde ze nog gracieus te blijven, maar gaf het na twee stappen toch maar op. Ze schopte haar pumps uit, nam ze in de hand en keek me over haar schouder aan “lach niet” herpakte zich en liep op blote voeten verder. Grinnikend volgde ik haar…

“Waar denk je aan” vraagt ze me als ze haar sigaret uit maakt.

Mooie grijze ogen kijken me onzeker aan “heb je spijt?” vraagt ze.

“Van jou? Nooit!” ik buig opzij en ik kus haar. Eerst teder, maar al snel laait de passie tussen ons weer op. Ik breng een hand naar haar nek, ik hoor haar zachtjes kreunen. Haar zwakke plek.

Zachtjes trek ik een beetje aan haar haar, gewillig laat ze haar hoofd wat naar achteren zakken, onze tongen vinden elkaar en ik verslind haar. Ze gromt zachtjes en brengt haar handen in mijn nek, zet zachtjes haar nagels in mijn huid. “zachtjes meisje” fluister ik in haar oor, en ze laat los. Hijgend maakt ze zich los van mijn mond, haar lippen gezwollen van de kus, haar ogen donker van lust…God wat verlang ik naar haar!

Mijn telefoon gaat, ik kijk naar het nummer dat me belt en met tegenzin neem ik op “Hoi lieverd!”

Ik kijk opzij, zie hoe ze zich fatsoeneert, ze weet genoeg. Smekend met handgebaren probeer ik haar te laten blijven, haar duidelijk te maken dat dit telefoongesprek niet lang hoeft te duren, maar ze staat al op. Ze pakt haar tas van de grond, neemt haar pumps in de hand en loopt weg. Ze strijkt een lok achter haar oor, kijkt me nog eens aan. “Sorry” fluister ik zachtjes met mijn hand over de telefoon. En weg is ze, ik hoor alleen nog het geritsel van het grindpad….

Morgan

Dit verhaal in het Engels lezen? Je vind het hier.

Spread the love

6 thoughts on “De Ontmoeting

  1. Je woordkeuze is eenvoudig, maar ze vormen een rijkelijke tekst. Harold Robbins tot Marquis de Sade schreven in eenvoud om tot de kern te komen van een vurig plot, maar net als bij jou, wordt de lading onderworpen aan haar auteur, in casu Morgan. Onderdanigheid van de personages houdt in dat er in ieder geval èèn protagonist moet domineren, maar maak er geen Justine van zoals Marquis deed. De man wil graag een feminist hebben, regie los kunnen laten, want alleen zo worden zijn emoties geraakt. Het verlangt naar meer, je verhaal, schrijf naar een mentaal orgasme en laat de lezer niet gek worden van de strelingen.

  2. Ik vind dat je dit heel mooi en subtiel hebt geschreven. Je beschrijft helemaal niets van ‘de daad’ op zich, maar hebt toch een hele fijne erotische spanning neer weten te zetten.
    Was dit verhaal de ‘uitdaging’ van twitter? 😉

    Ik zou zeggen, schrijf vooral meer van dit soort verhalen.
    I like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *