Verhalen

De Pooltafel

For my English readers, you’ll find the translated story here

De Pooltafel

“De blauwe bal, linkerhoek” langzaam buig ik me over de pooltafel heen en kijk hem uitdagend aan. Ik verplaats mijn gewicht naar mijn linkerbeen en lift mijn rechterbeen tot deze in het verlengde van mijn lijf is. Ik laat de keu langzaam door mijn vingers glijden en stoot tegen de witte bal. Moeiteloos beland de blauwe bal in de linkerhoek. Ik kijk hem sluw aan, en inwendig maakt mijn hart een sprongetje. Deze bal was een makkie, maar ik moet dit potje winnen. Er staat te veel op het spel…

Als ik hem aankijk zie ik hem grijnzen. “Zo zo, nu we om een inzet spelen gaat het ineens een stuk beter nietwaar? Ik ga haast denken dat je me in de maling hebt genomen Dondertje.” Verschrikt kijk ik op. Ik kijk in zijn pretogen en hij stelt me met één blik gerust, hij plaagt me! Langzaam loop ik om de tafel heen, mijn heupen iets meer wiegend dan normaal. Ik probeer hem uit te dagen me aan te raken op het moment dat ik net iets te dichtbij langs loop, maar hij beheerst zich. Ik zie alle spieren in zijn lijf spannen. Zijn kaaklijn strak, zijn ogen strak op mij gericht, zijn prachtige, krachtige handen beheerst de keu vasthoudend. God, wat is deze man sexy. Ik zie de druk in zijn kruis toenemen, maar hij beheerst zich…verdomme! Als ik aan de andere kant van de tafel ben aangekomen wijs ik naar de rechterhoek.”Dan moet de zwarte bal dus in die pocket, nietwaar?” Vraag ik hem onschuldig, en ik lach mijn liefste glimlach. “Dat weet je best Dondertje. Schiet nou maar op, voordat ik me niet meer kan beheersen en mijn prijs claim. Terecht gewonnen of niet, maar dan zal ik je de mijne maken, hier op deze tafel, nu meteen.” Ik staar hem ongelovig aan, ik wil mijn mond openen om iets te zeggen maar ik bedenk me. Was dat nu niet precies waarom ik mee was gegaan naar zijn huis? Was dat eigenlijk niet wat ik wilde vanaf het moment dat ik deze pooltafel zag?

Na die eerste ontmoeting had hij me vanavond uitgenodigd bij hem thuis. Eenmaal binnen nam hij netjes mijn jas aan en terwijl ik rustig om me heen keek, nam hij me aandachtig in zich op. Ik voelde zijn blik branden, en rilde even. In de grote glazen serre stond een prachtige pooltafel. De poten waren antiek en erg sierlijk. Het doek was kobaltblauw, en het stak prachtig af tegen het donkere hout van de tafel zelf. Als erdoor aangetrokken liep ik richting de serre, en liep langzaam een rondje om de pooltafel. Ik liet mijn hand over de rand glijden en mijn hoofd ging meteen met me aan de haal. Ergens in mijn achterhoofd was er altijd die fantasie om het eens te doen op een pooltafel, maar was dat hier, en met deze man?

“Ga je nog een poging doen, of moet ik me aan mijn belofte houden?” Ohja, shit… ik ben aan de beurt. Nog maar één bal. Alleen de zwarte bal in de pocket stoten en dan heb ik gewonnen. De zwarte bal ligt er gunstig voor, en met de enige ervaring die ik heb, moet ik deze bal kunnen raken en de partij winnen. Maar wil ik dat wel? Als ik verlies mag hij immers met me doen wat hij maar wil, en ondanks dat ik niet weet wat dat precies is, weet ik wel dat een deel van mijn fantasie dan uit zou komen. Ik kijk naar de tafel. Er liggen nog 4 ballen van hem, dus ik heb een goede voorsprong en ik kan het potje nog wel wat langer rekken. Vraag is of ik dat risico wel moet nemen. Langzaam buig ik weer voorover en ik kijk hem nog eventjes aan voordat ik de witte bal een stoot geef, maar net voordat ik mijn ogen losmaak van zijn blik, bijt hij nog even op zijn lip. Ik stoot tegen de witte bal en raak deze nauwelijks. De bal maakt een rare draai en eindigt niet eens in de buurt van de zwarte bal. Ik vloek zachtjes en enigszins beschaamd kijk ik hem aan. Ik zie dat hij een wenkbrauw heeft opgetrokken en me geamuseerd aankijkt.

“Under your skin babe?” Nonchalant steek ik een pluk haar achter mijn oor, “Anders verdenk je mij van valsspelen, dus ik geef je nog een kans” zeg ik uitdagend.

Binnen 2 stappen is hij bij me en ik voel zijn adem prikkelen op mijn huid. Hij neemt mijn kin in zijn hand en lift mijn hoofd omhoog zodat ik niets anders kan dan hem aankijken. “weet je zeker dat je wel wilt winnen Dondertje? Ik kijk hem strak aan en voel de spanning in mijn lijf zich opbouwen. Mijn mond voelt droog, mijn tepels hard en tussen mijn benen is het onrustig. Hij laat zijn hand langzaam van mijn kin langs mijn hals naar beneden glijden terwijl hij me strak aan blijft kijken. Hij laat zijn hand rusten op mijn sternum en langzaam spreidt hij zijn vingers. Hij sluit langzaam zijn vingers rond mijn nek en ik voel de druk toenemen. “Vertrouw je me?” vraagt hij me, zijn ogen geen moment van de mijne halend. Mijn mond is te droog om fatsoenlijk te antwoorden en dus knik ik langzaam ja. Hij kijkt me grijnzend aan en geeft me een zacht kusje op mijn neus terwijl hij de druk op mijn keel nog iets opvoerd om vervolgens in één keer los te laten. “Good girl”

Ik hap zachtjes naar adem en kijk hoe hij zich behendig rond de tafel beweegt en met één stoot er 2 ballen van zijn kleur instoot. Hij kijkt me triomfantelijk aan en geeft me een speelse knipoog. Mijn hele lijf begint te trillen en ik sluit langzaam mijn ogen. Ik probeer me te beheersen, mijn ademhaling weer onder controle te krijgen en als ik mijn ogen weer open staat hij naar me te kijken. “Wil je wat drinken misschien?” Ik kijk hem aan en grijp deze kans om me weer even te herpakken met beide handen aan “ja, graag”

Als hij wegloopt naar de keuken, leun ik zachtjes tegen een kastje aan. Ik schrik als de lade ineens opengaat doordat ik er met mijn billen tegenaan stond geleund. De lade schuift zachtjes open en ik onderdruk een ‘shit’ als ik de inhoud van de lade zie.

Langzaam laat ik mijn hand over de zachte shibari touwen en het leer van de polsboeien gaan. Ik snuif zachtjes de geur van het leer op en mijn lichaam reageert meteen. Ik huiver bij de gedachte aan alle fijne dingen die je met de inhoud van deze la kunt doen, en ben nieuwsgierig naar de andere lades.

Zijn zware stem haalde me uit mijn mijmering “Zoete witte wijn met ijs voor mevrouw” en hij houd een glas wijn voor mijn neus. Verlegen lach ik naar hem en pak het glas voorzichtig aan. Hij kijkt naar de open lade en naar mij. “Bevalt het je wat je ziet?”

Mijn mond inmiddels wat minder droog door de wijn kan weer antwoorden, maar mijn hoofd laat het deze keer afweten. Dus ik knik bedeesd. “Goed zo!” en hij zet resoluut zijn glas wijn neer op het kastje “Dan ga ik nu maar eens dit potje winnen, we hebben lang genoeg gespeeld” gromt hij. Als hij me voorbij loopt ruik ik zijn parfum en ik zie zijn broek nog strakker zitten. Of ik nu nog aan de beurt kom of niet, verliezen doe ik toch wel want mijn concentratie is ver te zoeken. De derde en laatste bal gaan moeiteloos de pockets in en alleen de zwarte bal ligt nog op de pooltafel. Hij neemt me aandachtig in zich op. Me bewust van mijn positie in dit spel kijk ik hem uitdagend aan “Wat? Durf je niet meer?” en ik recht mijn rug. Mijn borsten prominent naar voren, mijn hals langer makend en zachtjes bijt ik op mijn lip. Ik zie zijn ogen donkerder worden en hoop dat ik hem net genoeg kan afleiden om nog wat meer tijd te winnen.

“Het ontbreekt me nooit aan lef, ik ben wel wat gewend.” Hij loopt om de tafel om zich te positioneren voor de laatste bal, zijn ogen laten de mijne geen seconde los. “Ik probeer alleen in te schatten of jij wel klaar bent voor mij.” en hij leunt naar voren om de witte bal met een noodgang op de zwarte bal af te stoten. Deze mist op een haartje na de pocket, en ik merk dat ik al die tijd mijn adem heb ingehouden. De zwarte bal draait om zijn as voor de pocket en komt langzaam tot stilstand. Prima, als hij het zo wil spelen. Deze bal kun je namelijk niet missen, zelfs al zou ik het willen. Aandachtig kijkt hij me aan, volgt elke beweging terwijl ik mijn tas pak. Ik rits de tas open en zet deze voor hem neer aan de andere kant van de pooltafel. Zijn ogen dwalen van mij naar de inhoud van de tas, en zijn gezicht verstart. Met grote, angstige ogen kijkt hij me aan en ziet me nog net de zwarte bal in de pocket stoten. Triomfantelijk recht ik mijn rug, “ik ben benieuwd of jij wel klaar bent voor mij” zeg ik streng terwijl ik glimlachend op hem afloop.

Spread the love
Tagged ,

1 thought on “De Pooltafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *