Verhalen

Eva ( het vervolg )

Vorige keer kon je lezen wat Eva allemaal voor wilde plannen had met me. Maar daar bleef het zeker niet bij! Benieuwd wat Eva nog meer voor mij in petto heeft? Snel verder lezen dan….

EVA ( Deel 2 )

Ik kijk je aan en trek je jurk over je hoofd uit. Mijn adem stokt. Je bent zo ongelofelijk mooi en geil. Ik zou uren naar je kunnen kijken en je zachtjes overal strelen tot je gek van verlangen bent. Maar volgens mij is dat dus helemaal niet nodig vanavond. Ik verlang in ieder geval gigantisch naar jou.

Ik trek je naar me toe en kus je in je nek, mijn mond gaat naar beneden om je in de lucht naar me te laten happen. Mijn handen gaan over je lichaam, ik voel je, ik manoeuvreer je naar de tafel, ik duw je er licht dwingend tegen aan. Maar je stribbelt niet tegen. Ik drink mijn wijn en geef je ook wat uit mijn glas. Je morst, ik lik de druppels op en kus je. Lang en intens. Mijn badjas schuurt zachtjes tegen je tepels, ik voel ze door de badjas heen prikken. Ik pak jouw handen en leg ze op mijn lichaam. Ik wil dat je me aanraakt, overal. Ik wil jou. Langzaam en een klein beetje onzeker streel je mijn lichaam. Ik trek mijn badjas uit. Je ogen twinkelen. Deze click is geweldig.

Mijn handen gaan tergend langzaam naar beneden, ik pak je handen vast en neem je mee naar de slaapkamer. Er staat een klein lampje aan en de verwarming zorgt ervoor dat we comfortabel kunnen zijn. Ik fluister of je dit echt wilt, waarop je duidelijk ja knikt. Je ogen smeken, dat hoef je niet eens hardop te doen. Ik pak beide handen vast en tape ze aan elkaar. Mijn handboeien heb ik ooit weggegeven, dus dan maar zo. Ik twijfel of ik je aan het bed vastmaak, je wilt nogal graag, dus op zich wel een goed idee.

Dit mag niet, dit kan niet. We hebben allebei een relatie. Wat doen we? Schiet er nog heel even door mijn hoofd. Maar nu kan ik niet meer terugkrabbelen, ik wil niet eens terugkrabbelen. Ik wil jou. Hard. Je laten genieten en laten komen. Je kijkt me hoopvol aan. Ik kruip bovenop je, kus en lik je overal. Je lichaam spant zich tot een orgasme, ik stop met likken en breng mijn vingers bij je naar binnen je kronkelt. Ik kijk je aan en laat je klaarkomen. Om vervolgens weer naar beneden te gaan om je verder te likken. Je kreunt. Ik hou je billen goed vast en duw je dichter naar mijn hoofd en laat je nog een keer komen en nog een keer, totdat je me kreunend en smekend vraagt om te stoppen. Vervolgens kruip ik weer op je op je armen los te maken. Ik draai ons om, zodat je boven op me ligt. Je kust mij, ik duw je hoofd naar beneden. Je likt me en stopt je vingers in me. Ik kronkel, wat is het fijn om een vrouwen lichaam op en in me te hebben. Ik trek je hoofd omhoog zodat ik in je nek en schouders kan bijten om het niet uit te schreeuwen van genot.

Al hijgend vallen we naast elkaar in bed. Ik streel door je haar en jij probeert me te kussen. Ik plaag je door weg te draaien, we stoeien wat en zoenen weer intens. Ik sta op en haal onze glazen wijn. Om af te maken waar we uren geleden aan begonnen, ons drankje.

Liefs, Eva

Spread the love

2 thoughts on “Eva ( het vervolg )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *