Verhalen

Het Terras

Het werd wel weer eens tijd voor een verhaaltje van mijn hand. Het is niet heel erg lang, maar des te spannender denk ik 🙂

For my foreign followers, you will find the translated version through THIS link!

HET TERRAS

“Wilt U daar suiker of zoetjes bij?”

Het blonde meisje, met prachtige blauwe ogen, dat ons bedient haalt me uit mijn mijmering.

“uhm sorry…wat was de vraag?”

“Of je zoetjes of suiker bij je latte macchiato wilt liefje” antwoord hij voor haar.

“Oh, zoetjes graag, dank je wel” en ik geef haar mijn allerliefste glimlach.

De serveerster loopt weg en ik kijk haar na. “Mooi meisje” mompel ik terwijl hij mijn hand beetpakt. Hij kijkt me speels aan “waar zit jij met je gedachten?” “Nou niet bij de serveerster hoor” antwoord ik iets te vlug naar mijn zin. Hij begint hardop te lachen, zijn pretoogjes maken hem nog knapper dan hij al was en ik begin te blozen. “Dat insinueerde ik ook helemaal niet, maar nu je het zegt. Het is een mooi meisje”

Een steek van jaloezie gaat door me heen, en ik voel dat hij me nauwlettend in de gaten houdt. Als ik hem aankijk en ik zie hem grijnzen begin ik nog meer te blozen. Snel laat ik mijn ogen weer zakken. Shit, betrapt! Hij knijpt zachtjes in mijn hand en dwingt me op die manier hem aan te kijken “maar niemand is zo mooi als MIJN meisje” en hij kust mijn hand. Zijn ogen stellen me gerust, en ik voel me weer kalm worden.

Als de serveerster terugkomt en hem zijn koffie geeft, terwijl ze net iets te veel over hem heen buigt en oogcontact maakt, heb ik nog steeds de neiging om haar te laten struikelen, maar ik hou me in en kijk naar het tafereel. Als ze mij mijn latte macchiato voorzet en me vriendelijk aankijkt, bedank ik haar met mijn liefste stem en blijf haar ijzig aankijken. Ze snapt de hint en maakt zich snel uit de voeten.

Ik doe de zoetjes in mijn latte macchiato en roer zachtjes door de koffie. Ik voel dat hij me aandachtig aankijkt en kijk zijn kant op. “Wat?” Zijn kin leunt op hand en hij grinnikt zachtjes, “toch denk ik ook best dat jij een hele goede dominatrix zou kunnen zijn” Ik verslik me bijna in mijn koffie uit en kijk hem ongelovig aan. “Nee man!”roep ik uit “Ik hou ervan om gedomineerd te worden, en vooral door jou” antwoord ik zachter, terwijl ik weer een beetje begin te blozen. “Dat weet ik, maar toch denk ik dat jij met een vrouw best uit de voeten zou kunnen” Ik kijk hem aan “je WEET dat ik ook op vrouwen val”

Hij buigt voorover en pakt zachtjes mijn kin vast “Dat weet ik meisje, maar geloof me nou maar als ik zeg dat jij bij een vrouw eens de touwtjes in handen zou moeten nemen” en hij kust me teder op mijn mond. Onze kus wordt intenser en het interesseert me vrij weinig wat de rest van het terras ervan vind. Mijn Meneer kust me en dan vergeet ik alles en iedereen om heen.

“ahummm” schraapt iemand de keel. Hij maakt zich los van me en kijkt op. De serveerster staat blozend bij onze tafel. “Is alles naar wens?”

Ik kijk haar ongelovig aan “stoor je ons nu werkelijk om te vragen of alles naar wens is?” Ik voel mijn adrenaline stromen. Ik zie hem achteruit in zijn stoel zakken en met een lichte grijns neemt hij afstand van dit gesprek. Fijn, nu mag ik het oplossen, lekker dan…

Het meisje wordt rood en begint te stamelen “uhmmm, ik, uhmmm, sorry”

Ik kijk haar strak aan “Sorry?”

Het arme kind wordt ongemakkelijk en slaat haar ogen neer “Sorry mevrouw”.

Ik krijg een beetje medelijden met haar, en ik verzacht mijn blik en stem. “Luister, ik snap dat je je werk moet doen, maar je kwam op een nogal ongelukkig moment. Misschien kun je daar in het vervolg rekening mee houden?” Zichtbaar opgelucht knikt ze “ja mevrouw, nogmaals mijn excuus” en ze loopt weg. Ik zak achteruit in mijn stoel en zie hem kijken. Ik kijk hem aan “wat?!”

Hij zit nog steeds een beetje onderuit gezakt, zijn kin leunend op zijn hand en schudt zachtjes zijn hoofd.

“Jij zegt ook niks, en ik vond het gewoon niet kunnen” antwoord ik terwijl ik mijn armen over elkaar sla. De kriebels in mijn onderbuik, en mijn natte slipje negeer ik. Hij blijft me grijnzend aankijken, en ik weet best waar hij op doelt, maar ik besluit dit te negeren. “Ik ga even betalen en dan gaan we” antwoord ik resoluut. Ik sta op en kijk hem aan, zijn hand ligt op zijn kruis terwijl hij zich zachtjes streelt. Het is voor een ander niet op te merken, maar ik zie het en ik weet wat hij bedoelt. Mijn ogen worden groot, en ik kijk hem uitdagend aan, deze keer speel ik niet mee. “Ik zie je bij de auto” antwoord ik dapper. En ik zie zijn ogen glimmen. “Prima meisje, als jij dat zo wilt” en hij staat op en loopt naar de auto. Ik recht mijn rug en loop naar binnen, daar zie ik de serveerster zich snel uit de voeten maken en een collega van haar rekent met me af. “Bedankt en nog een fijne middag” antwoord ze vriendelijk. Ik glimlach lief naar haar en knik zachtjes. “Een fijne middag met een zere kont als straf waarschijnlijk”mompel ik in mezelf terwijl ik naar de auto loop. Waarom moest ik nu ook weer zo eigenwijs zijn, en met lood in mijn schoenen stap ik in de auto en neem plaats naast hem.

Xx Morgan

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *