Verhalen

Visueel genot

Door de drukte tijdens de avond spits heeft hij de mogelijkheid om zijn gedachte te laten afglijden naar die ene avond die hij een paar maanden geleden heeft beleefd. Een avond om niet te vergeten. Samen hadden ze afgesproken dat het de enige avond zou zijn. Geen vervolg. Geen herkansing om het over te doen. Hij had er geen moeite mee. Het was immers iets waarvoor hij gekozen heeft. Geen vaste relaties, geen gedonder, geen gedraai, geen verantwoording. Gewoon genieten en weer doorgaan. Iets wat nu het beste past in zijn leven. Maar soms denkt hij er zeker aan terug. Het was een bijzondere avond. Niet dat het zo anders was dan die andere keren. Maar toch was er iets. Iets waardoor de herinnering even naar boven komt. Zo ook vanavond. Hij had haar niet meer gesproken sinds dien. Maar toch achtervolgde het hem.

Na een half uurtje stapvoets rijden neemt hij de afslag naar de benzinepomp. Hij stopt op de parkeerplaats en loopt naar binnen. Het was druk. Er stond een rij bij de koffieautomaat. Blijkbaar was hij niet de enige die koffie nodig heeft om wakker te blijven. Na het afrekenen van zijn koffie en broodje kaas loopt hij weer terug naar zijn auto en leest zijn mail en berichten terwijl hij zijn broodje op eet. Als hij zijn app opent valt zijn oog direct die ene bericht. Van 5 minuten geleden. Snel opende hij het bericht. “moest aan je denken, over 1 uur, Hoofdstraat 5, garage deur is open, ben wel op tijd want ik wacht niet”. Er ontstaat een smile op zijn gezicht. Wat een toeval. Ook zij moest terug denken aan die ene avond. En ondanks de afspraken wilde ze toch afspreken. Hij start zijn auto en reed weer de file in. Nog een 25 minuten om de plaats van bestemming te bereiken binnen de opgegeven tijd. Een 10 minuten later dan de bedoeling was reed hij de straat in. Wat nu als hij te laat is? is ze dan weg? is de deur dan dicht? Snel parkeert hij zijn auto een paar meter voor het opgegeven adres en stapt uit. Loopt richting het huis en voelt aan de garage deur. Deze is nog steeds open. Even kijkt hij om zich heen en stapt dan naar binnen. De garage is op een dames fiets na leeg. Aan de andere kant is een deur naar de woning. Hij loopt er naar toe, opent de deur en loopt naar binnen, zo de keuken in. “hallo” roept hij, maar geen reactie. Wel een brief op de koelkast waarop goot geschreven staat, “de gang op en neem de trap”. Zonder enige aarzeling loopt hij de gang in richting de trap. Terwijl hij de trap op loopt roept hij nogmaals “hallo, maar weer geen reactie. Voorzichtig loopt hij door. Boven aangekomen ziet hij een deur op een kier staan. Voorzichtig duwt hij de deur verder open en kijkt de kamer in. Niks, niemand.

Dan in eens hoort hij zachtjes muziek. Van boven. Hij draait zich om en loopt richting de trap naar de volgende etage. Boven aangekomen staat hij in een hal. Met twee deuren. Beide op een kier.

Langzaam loopt hij richting de eerste deur en ziet haar. Op een bank. in zwarte lingerie, kaarsjes om haar heen die branden en een glas wijn in haar linkerhand. Langzaam en zachtjes loopt hij dichter naar de deur en gaat zo staan dat hij haar goed kan zien. Haar rechterhand speelt met haar linkerborst. Tussen duim en wijsvinger pakt ze haar tepel beet en knijpt er zachtjes in. Terwijl ze met haar borsten speelt neemt ze een slok van haar wijn en laat haar hand langzaam over haar buik glijden naar haar slipje. Haar hand verdwijnt in het slipje en begint haar vingertoppen te bewegen op haar clitoris. Haar hoofd laat ze achterover zakken en zachtjes begint ze te kreunen terwijl ze geniet van haar eigen strelingen. Voorzichtig doet hij de deur iets verder open om nog iets beter te kunnen zien wat ze doet. Want eigenlijk vind hij dit enorm opwindend. Toekijken hoe ze met zich zelf speelt. Ineens stopt ze en komt omhoog. Ze staat op en zet haar glas neer. Langzaam loopt ze uit beeld. Voorzichtig duwt hij de deur verder open en ziet haar naast een tweepersoons bed staan en iets uit het nachtkastje pakken. Hij kan net niet zien wat het is. Ze legt het op het bed neer, trekt haar slipje uit en gaat zelf ook op bed liggen. Het bed staat met het voeten eind richting de deur zodat hij precies kan zien wat ze doet. Met haar handen begint ze met haar borsten te spelen. Met haar linkerhand blijft ze haar borsten stelen terwijl haar rechterhand langzaam over haar buik weer schaamlippen op zoeken. Met haar vingers begint ze weer met haar schaamlippen te spelen alvorens twee van haar vingers tussen haar schaamlippen verdwijnen. Het zien dat haar schaamlippen wijken om haar vingers langzaam steeds dieper in haar te laten glijden, maakt hem geil. Zijn lul wordt hard en hij laat zijn hand langs zijn gulp over zijn harde lul glijden. Langzaam laat ze haar vingers steeds dieper in haar verdwijnen. Zachtjes kreunend. Steeds iets dieper en steeds sneller op en neer bewegend. Met haar linkerhand pakt ze iets van naast haar hoofdkussen en brengt het naar haar klitje en zet het aan.

Een zacht getril is even hoorbaar. Terwijl ze met haar vingers zichzelf vingert laat ze een mini vibrator haar klitje bewerken. Al snel wordt het zachte kreunen steeds luider en is het trillende geluid niet meer hoorbaar. Alleen haar gekreun wat steeds harder wordt en steeds intenser. Zijn rechterhand heeft inmiddels zijn riem en broek al los gemaakt en heeft hij zijn harde lul in zijn hand genomen. Langzaam beweegt zijn hand op en meer over zijn lul. Heel langzaam. Aan het gekreun te horen en het zien aanspannen van haar spieren is het duidelijk dat ze op het punt staat om klaar te komen. Met een gilletje die ze direct zelf smoort door op haar onderlip te bijten, en haar benen trillend van de spieren die zich ongecontroleerd spannen komt ze schokkend klaar. Langzaam haalt ze haar vingers uit haar en streelt haar schaamlippen terwijl haar lichaam nog ligt na te schokken. Ineens kijkt ze op richting de deur. Strak kijkt ze hem aan en stopt dan haar vingers in haar mond en likt ze af. Een glimlach verschijnt op haar gezicht. Terwijl hij haar strak in de ogen kijkt doet hij een stap richting het bed. Steeds een stap dichterbij.

Ze gaat zitten en schuift naar voren zodat ze met haar voeten op de grond komt en gaat op haar knieën op de grond zitten. Met twee handen pakt ze zijn broek beet en laat hem zakken. Met haar rechterhand pakt ze zijn lul beet en met haar linkerhand zijn ballen. Even kijkt ze hem aan om vervolgens met haar tong langs zijn eikel te gaan terwijl ze met haar linkerhand met zijn ballen. Een rilling loopt over zijn rug wanneer zij haar lippen om zijn eikel sluit en zachtjes begint te zuigen. Eerst alleen zijn eikel maar al snel verdwijnt zijn hele lul in haar mond. Met schokkende golfen komt hij kreunend in haar mond klaar. Terwijl ze hem strak in zijn ogen probeert te kijken slikt ze zonder enige moeite ze zijn warme zaad in en likt zijn eikel schoon.

Ze staat op en geeft hem een zoen. “Het wordt tijd dat je gaat”.

Dit verhaal en nog meer fijne verhaaltjes kun je vinden op de blog van IceAge

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *